KAVAN RESCO ARF 1990mm

KAVAN RESCO ARF 1990mm

KAVAN RESCO ARF 1990mm

Producător:Pelikan
Cod produs:KAV8025
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 1.650 Lei

Caracteristici Planorul termic de doi metri este una dintre cele mai răsplătitoare mașini din hangarul modelatorului de agrement - nimic nu se compară cu zborurile de relaxare pașnică în condiții blânde, înconjurând sub nori, zburând liniștit seara, astfel încât să vă puteți așeza și să vă uitați la modelul elegant de zbor aproape singur ... În plus, în zilele noastre, „câțiva metri” cu cârma controlată, elevator și frână aerodinamică care începe cu „cauciuc” au categoria lor specială de concurență, care nu este vorba despre viață, ci despre zbor cu alti modelatori.

„Doi metri” este ideal și pentru oricine dorește să înceapă singuri modele, într-un mod clasic de balsa, placaj și grinzi de molid. Construcția merge destul de repede, nu foarte mult, dar veți învăța toate tehnicile de bază necesare pentru modele mai mari și mai complexe. dacă încurcați pentru prima dată ceva - doar un pic de balsă pentru a remedia lucrarea eșuată.

Modelul RESCO a fost proiectat și fabricat în Republica Cehă.

Kit de alunecare termică de înaltă performanță pentru construcție clasică cu toate baloane foarte ușoare în ipsos, care poate fi, de asemenea, ușor adaptat pentru a fi condus de un motor electric AC, clasa AXI 2208-2212. RESCO este un proiect ideal pentru modelatorii care doresc să învețe cum să construiască modele și reușesc să piloteze modele începătoare cu control cârme și ascensoare. La urma urmei, RESCO poate fi chiar primul tău model RC. Datorită unui design sofisticat, cu piese sculptate CNC echipate cu proeminențe și crestături, care se potrivesc ca părți ale unui puzzle, construcția funcționează foarte repede și ușor. În același timp, RESCO este o „competiție temeinică” cu ajutorul căreia poți lupta cu succes pentru pozițiile de „cutie” din categoria F3-RES 2M.

Fuzelajul frontal este format dintr-o gondolă de balsa și placaj ușor; miezul său este o construcție simplă „cutie”, cu laturi de balsa și pereți de pereți din placaj. Spațiul pentru servosul cârmei și al ascensorului este amplasat în fuselaj sub capacul amovibil al cabinei. Partea de coadă a fuselajului constă dintr-un fascicul de tub de carbon cu paturi pentru fixarea suprafețelor cozii.

Aripă în trei părți, cu profil AG modificat, este un design clasic, cu nervuri balsa și un capac rigid al cutiei de torsiune de pe aripa centrală. Grinda principală este formată din flanșele din șinele de molid cu o pânză din balsa laminată, care garantează o rezistență mare a scheletului la o greutate foarte mică. Urechile cu aripi elegante se atașează la aripa centrală cu conectori de carbon și ace de fag cu magneți ca siguranțe. În centrul aripii centrale se află o frână aerodinamică înclinată - vă recomandăm să nu pierdeți acest lucru, mai ales dacă construiți un planor „curat”. Aripă este fixată pe fuselaj cu șuruburi din plastic.

Suprafețele de coadă sunt placă, lipite din piese de balsa sculptate CNC. Coada orizontală este demontabilă pentru transport ușor; fixat cu șuruburi de plastic. Cârligele sunt controlate de conducte de cablu de sârmă.

Modelul poate fi acoperit cu folie de călcat pe fier - de exemplu, Oracover transparent pentru zbor pur recreativ; dacă construiți o mașină de concurență, sunt preferate Oralite, Vlies sau alte materiale similare.

Pentru a controla modelul, veți avea nevoie de cel puțin un set RC cu trei canale (pentru un planor curat, fără frâne, chiar și un două canale este suficient). Servosele îndeplinesc obișnuitul micro-servomotor de 9-15 g cu o tracțiune de 1,5-2 kg.cm.

NiMH AAA ENELOOP de 800 mAh cu patru celule este ideal pentru alimentarea electronică la bord.

Kit-ul conține: piese de balsa și placaj sculptate CNC, grinzi și plăci de balsa pentru acoperire solidă, grinda de carbon, set de accesorii, o foaie de decalaje autoadezive, plan de construcție la scară 1: 1 și instrucțiuni. Avengură - [mm] 1990
Lungime - [mm] 1125
Greutate de la - [g] 440
Zona ariilor - [dm 2] 36,1 6
Funcții controlate - S, V, B
Cerințe de construcție - S1
Dificultate de pilotare - P1

Echipament recomandat cu planor RC:
Sport
Acumulator Rx - * 4,8 V Eneloop 800 mAh
Servo - 1x HS-53 (S + V), 1x HS-65MG (frână)
Set RC - cel puțin 3 canale

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun