CUMUL RC  kit ,hand launch glider for discus or bungee start 1096 mm wingspan

CUMUL RC kit ,hand launch glider for discus or bungee start 1096 mm wingspan

CUMUL RC kit ,hand launch glider for discus or bungee start 1096 mm wingspan

Cod produs:KAV02.8023
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 49900 Lei

CUMUL DLG

 

Noul nostru CUMUL DLG îți va îndeplini cu ușurință visul despre un model la îndemână pe care l-ai putea zbura practic oriunde, despre un model pe care l-ai putea împacheta pentru călătoriile tale, care ar funcționa chiar și cu cel mai simplu radio cu două canale... Și nu uita - acest RC Planerul de lansare manuală vă va pune în formă în cel mai scurt timp - lansarea discului bine efectuată este, de asemenea, o performanță destul de sportivă!

 

Un mic kit de planor cu lansare manuală RC este un lucru grozav pentru oricine dorește să-și construiască singur modelele în modul de modă veche de balsa, placaj, bețe și puțin compozite de carbon. Clădirea este ușoară și merge înainte destul de bine. CUMUL DLG poate nu este un prim model ideal pentru un nou venit fără nicio experiență anterioară, dar dacă ai construit măcar „ceva de balsă și bețe”, nu ar trebui să ai probleme. Nu ar trebui să existe probleme la stăpânirea lansării discului odată ce CUMUL DLG este gata să zboare, de asemenea, am inclus un apendice ilustrat amănunțit care arată cum se face în manualul de instrucțiuni.

 

Proiectat și fabricat în Republica Cehă. .

 

Acest kit de constructor al unui planor cu lansare manuală RC de înaltă performanță este un proiect perfect pentru un modelator care dorește să construiască un zbor cu adevărat bun pentru zborul sportiv și „de duminică”. Designul bine gândit cu piesele de blocare tăiate CNC care se potrivesc împreună ca piesele unui puzzle face construcția o briză. Nerfurile și nervurile sunt furnizate cu urechi de tip jig care permit construirea aripii (care prezintă un profil subcambrat) direct pe o suprafață de lucru plană - și toate acestea cu o spălare încorporată!

 

Partea frontală a fuzelajului este o simplă „cutie” de balsa laterale, sus și inferioare

table și formatoare de placaj și bretele. Compartimentul pentru servo și baterie sunt situate în partea din față sub trapa detașabilă cu încuietoare magnetică. Brațul de coadă este un tub de carbon cu pilon liteply pentru planul de coadă orizontal. Cârligul de remorcare pentru lansarea bungee este de asemenea inclus în kit.

 

Aripa dintr-o singură piesă are secțiunea de aripă YA0801 („adaptată” la nevoile planoarelor de lansare manuală RC) este de, acum putem spune clasic, design cu nervuri de balsa tăiate CNC, tub principal din tub de carbon și marginea anterioară cu diblu de fag pentru o rezistență ridicată. la greutate foarte mică. Aripa este fixată de fuzelaj cu un șurub din plastic. Pinul de lansare a discului poate fi instalat pe vârful aripii stângi (pentru piloții dreptaci) sau pe vârful aripii drepte (pentru piloții stângaci).

 

Empenajul este realizat din foi de balsa taiate CNC cu balsa si ranforsari de carbon. Elevatorul și cârma sunt controlate de servo-uri situate în fuzelaj, cu tije de împingere a pianului care trec prin brațul de coadă.

 

Puteți folosi o folie de călcat pentru acoperire - sunt preferate materiale ușoare Oralight® sau similare.

 

Veți avea nevoie de cel puțin radio cu două canale pentru a vă controla CUMUL DLG. Pentru lift și cârmă sunt necesare micro-servori bune de 6 g (cuplu de 0,7–0,9 kg.cm); tava servo furnizată în kit este adaptată pentru servo-urile KAVAN GO-6MG.

 

Bateria LiPo 1S 3.7V 450–500 mAh ar fi o baterie excelentă pentru receptor.

 

Conținutul kit-ului: piese de balsa tăiate CNC și liteply/placaj, tuburi de carbon pentru lățile principale ale aripii, braț de coadă din carbon, set de accesorii, foaie de autocolante, plan de construcție la dimensiune completă, manual de instrucțiuni.

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun