Champ S+ RTF by HOBBYZONE

Champ S+ RTF by HOBBYZONE

Champ S+ RTF by HOBBYZONE

Producător:Hobbyzone
Cod produs:HBZ5400
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 89900 Lei

PREZENTARE GENERALĂ - ZBOARĂ CU ÎNCREDERE Fie că nu ai zburat RC înainte sau  ca abia ai făcut primul zbor cu o dronă multirotor, cu revoluționarul HobbyZone Champ S +  poți învăța mai ușor ca niciodată să pilotezi un avion RC. Aceasta deoarece este echipat cu tehnologia exclusivă SAFE ™ Plus care oferă același tip de stabilitate auto-nivelare și orientare GPS utilizate în drone avansate, care pot costa mii de dolari sau chiar mai mult. Tehnologia Safe Plus poate ateriza avionul pentru tine, te oprește să zbori prea departe și chiar iți permite să pui "pauză", iar drona să zboare în cerc la comandă. Safe Plus include, de asemenea, trei moduri de zbor care iți permit sa înveți în ritmul tău, împiedicându-te de a supra-controla avionul și permițându-ți să efectuezi manevre acrobatice de bază atunci când ești gata.
Auto-aterizare Atunci când este activată, funcția avansată Autoland așează Champ S + pe un traseu stabilizat pentru a ateriza autonom în apropierea punctului de decolare. În cazul unui zbor în condiții mai dure, oferindu-i unele îndrumări direcționale puteți lăsa sistemul să facă restul pentru a executa o aterizare în condiții de siguranță. Holding Pattern Apăsați un buton, iar Champ S + va zbura în mod automat la un punct situat în apropierea locației de decolare unde va survola la o altitudine de aproximativ 65 de picioare. Odată ce comanda este anulată, recuperați controlul complet al aeronavei, care va putea continua să zboare.
Limită virtuală (Virtual Fence) Este ușor să lăsați accidental un avion RC să ajungă prea departe, dar cu Virtual Fence nu trebuie să vă faceți griji, deoarece creează o graniță virtuală peste care avionul nu va zbura. În cazul în care Champ S + se confruntă cu Limita virtuală, se întoarce automat în jurul perimetrului din interiorul limitei și își leagana aripile semnalându-vă  că dețineți controlul din nou. Recuperare de panică Dacă pierdeți vreodată controlul asupra Champ S +, este suficient să comutați la modul începător și  să eliberați stick-urile de control. Tehnologia SAFE ™ Plus va restabili nivelul de zbor al aeronavei. Anvelopa de zbor Limitele de înclinare și rotație împiedică Champ S + să intre în altitudini și condiții de zbor extreme.
AS3X ™ funcționează automat pentru a stabiliza Champ S + cu gradul de complexitate al giroscoapelor cu 3 - axe  în lupta cu turbulențele sau în zilele cu vânt.

CARACTERISTICI
Tehnologia exclusivă pentru drone SAFE ™ Plus de la Horizon Hobby
3 moduri de zbor: începător, intermediar și experimentat
Tehnologia Autoland inovatoare aterizează avionul automat
Cu Recuperare de panica, zborul stabil este reluat prin simpla eliberare a stick-urilor
Holding Pattern vă permite să întrerupeți zborul prin simpla apăsare a unui buton
Limita virtuală vă împiedică să zburați prea departe
Construcție ușoară și durabilă; nu este necesară nici o înregistrare FAA
FPV ready folosind camera compatibilă (SPMVA2500) și setul cu cască (SPMVR1100) sau monitor (SPMVM430), vândute separat
Controlul proporțional cu 4 canale, cu acceleratie, lift, cârma și eleroane (RTF Only)
Baterie LiPo 280mAh 2S 7,4V 30C care oferă până la 12+ minute de timp de zbor
Sistem de putere brushless puternic 2S


Timp de asamblare aproximativ: nu  necesită asamblare
Încărcător: Inclus
Nivel Completare: Ready-to-Fly
Greutate în zbor:  3.7 oz (105g)
Tren de aterizare: Da
Lungime: 18.2 "(462mm)
Mărime motor: 180 brushless
Baterie de motor recomandată: 280mAh 2S
Servos: Incluse
Dimensiune / Scală: Ultra Micro
Culori: alb și roșu
Perimetru aripă: 114.5 mp in (738.8 mp cm)
Anvergura: 27,3 "(694mm)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun