Hobbyzone Carbon Cub 2 1.3m SAFE RTF

Hobbyzone Carbon Cub 2 1.3m SAFE RTF

Hobbyzone Carbon Cub 2 1.3m SAFE RTF

Producător:Hobbyzone
Cod produs:HBZ32000
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 182500 Lei

Detalii produs
Caracteristici cheie

    Cel mai capabil, versatil și cel mai ușor antrenor la scară bazat pe iconicul Carbon Cub de la CubCrafters
    Echipat cu tehnologia exclusivă SAFE®, care ajută la prevenirea accidentelor și facilitează învățarea zborului
    Opțional și ușor de instalat Landing Assist Sensor (LAS) disponibil pentru aterizări mai fine
    Capabil de manevre acrobatice, incluzând bucle, rulouri și zborul cu capul în jos (inversat)
    100% complet, inclusiv un controler / transmițător, baterie și încărcător, astfel încât să nu aveți nimic în plus de cumpărat sau furnizat

In cutie

    (1) Avion HobbyZone Carbon Cub S 2
    (1) Motor fără perii Outrunner (instalat)
    (1) 30A ESC fără perii (instalat)
    (4) Servo-uri (instalate)
    (1) Controler de zbor Spektrum (instalat)
    (1) Receptor serial Spektrum 4650 (instalat)
    (1) Transmițător Spektrum DXS DSMX® 2,4 GHz (numai versiunea RTF)
    (1) Baterie Smart LiPo Spektrum 2200mAh 3S 11.1V (numai versiunea RTF)
    (1) Încărcător inteligent USB-C Spektrum S120 (numai versiunea RTF)
    (1) Manualul produsului

De ce mai aveti nevoie?

    Nimic! Tot ce aveți nevoie pentru a zbura este inclus.

Introducere

Chiar dacă nu ați mai zburat niciodată cu un avion radio controlat (RC), Carbon Cub S 2 este cel mai versatil, capabil și cel mai ușor de zburat avion RC la scară până acum! Bazat pe Carbon Cub de CubCrafters, o iterație modernizată și complet modernă a clasicului Super Cub și echipat cu tehnologia SAFE exclusivă și inovatoare a lui Horizon Hobby, această reproducere la scară face posibil ca aproape oricine să învețe să zboare cu succes. Și adăugarea de componente inteligente și capabile de telemetrie, inclusiv un ESC, baterie și încărcător (bateria și încărcătorul sunt vândute separat pentru versiunea BNF® Basic), împreună cu opțiunea de a adăuga tehnologia GPS SAFE Plus® și senzorul Landing Assist ( LAS), facilitează învățarea de a zbura ca niciodată!
Caracteristici

    Cel mai capabil, versatil și cel mai ușor antrenor la scară bazat pe iconicul Carbon Cub de la CubCrafters
    Echipat cu tehnologia exclusivă SAFE®, care ajută la prevenirea accidentelor și facilitează învățarea zborului
    Modurile de zbor pentru începători, intermediari și experimentați, puteți schimba cu ușurință între la o mișcare a unui comutator
    Modul de recuperare a panicii prin simpla apăsare a unui buton pentru a preveni pierderea controlului și blocarea
    Treceți cu ușurință la tehnologia GPS SAFE Plus pentru a adăuga caracteristici AutoLand, Virtual Fence și Holding Pattern
    Opțional și ușor de instalat Landing Assist Sensor (LAS) disponibil pentru aterizări mai fine
    100% complet, inclusiv un controler / transmițător, baterie și încărcător, astfel încât să nu aveți nimic în plus de cumpărat sau furnizat
    Controler / transmițător Spektrum DXS cu tehnologie DSMX® 2.4GHz de vârf în industrie pentru control fiabil fără interferențe
    Bateria Spektrum 2200mAh 3S 11.1V Smart LiPo oferă timp de zbor lung de până la 10-15 + minute

    Încărcătorul inteligent Spektrum S120 funcționează cu o varietate de surse de alimentare USB
    Servo-uri instalate din fabrică, controler de zbor Spektrum și receptor serial
    Sistem de alimentare puternic și eficient fără perii, inclusiv un ESC capabil de telemetrie 30A
    Capabil de manevre acrobatice, incluzând bucle, rulouri și zborul cu capul în jos (inversat)
    Tren de aterizare robust cu anvelope supradimensionate pentru funcționarea pe o varietate de suprafețe
    Asamblare rapidă și ușoară - nu este nevoie de lipici sau instrumente speciale
    Construcție EPO durabilă, dar dură, dar ușoară
    Flotoare opționale disponibile pentru zbor din apă
    Linie completă de piese de schimb / piese de schimb disponibile
    Exersează zborul acestei aeronave în simulatorul de zbor RealFlight® RC

 

Prezentare generală

Bine ați venit în lumea incitantă a zborului RC (controlat prin radio)! Dacă ai visat vreodată să mergi pe cer, Horizon Hobby te-a acoperit. Ne angajăm să construim avioane cu care poți învăța să zbori cu succes, chiar dacă nu ai mai zburat niciodată cu RC. Fiecare aeronavă HobbyZone® pe care o oferim are caracteristici de design și tehnologie de vârf dezvoltate de experți pentru a vă menține controlul și învăța în propriul ritm, astfel încât să vă puteți transforma visele de zbor într-o realitate!

HobbyZone® Carbon Cub S 2 este cel mai ușor de zburat, cel mai capabil și versatil avion RC cu antrenor la scară! Este echipat cu tehnologia exclusivă SAFE® (Senzor asistat de plic de zbor) care ajută la prevenirea controlului excesiv, a pierderii orientării și a blocărilor, astfel încât aproape toată lumea poate învăța să zboare cu succes. Modurile Începător, Intermediar și Experimentat vă permit să alegeți nivelul de stabilitate și control de care aveți nevoie, sau sunteți gata să încercați, la întoarcerea unui switch. Și puteți reveni instantaneu la zbor constant folosind Panic Recovery cu o simplă apăsare de buton în orice mod de zbor. Anvelopele supradimensionate fac posibilă decolarea și aterizarea pe o varietate de suprafețe, inclusiv iarbă groasă, cărări de pietriș, trasee de murdărie și pavaj neted, sau puteți instala flotoarele opționale pentru a zbura din apă - ceea ce adaugă versatilitatea și capacitățile sale de neegalat.

Carbon Cub S 2 este echipat cu un ESC capabil de telemetrie de 30 de amperi, care oferă o varietate de date de telemetrie legate de sistemul de alimentare în timp real, incluzând RPM motor, curent, tensiunea bateriei și multe altele către emițătoarele echipate Spektrum ™ AirWare ™ și chiar puterea aproximativă a bateriei de zbor rămasă prin intermediul mai multor LED-uri de pe transmițătorul DXS inclus în versiunea RTF. Adăugarea componentelor exclusive Spektrum Smart, inclusiv o baterie litiu-polimer (LiPo) și un încărcător, fac mai convenabilă încărcarea corectă și sigură (bateria și încărcătorul sunt vândute separat pentru versiunea BNF® Basic). Și aveți opțiunea de a trece cu ușurință la tehnologia GPS SAFE Plus, care oferă funcții precum AutoLand și Virtual Fence, împreună cu opțiunea de a instala senzorul de asistență la aterizare (LAS) care „se aprinde” automat pentru aterizări mai fine, pentru a face învățarea să zboare - și să aterizeze în siguranță - mai ușor ca niciodată!

Versiunea Ready-To-Fly (RTF) include tot ce este necesar pentru a zbura într-o singură cutie și este alegerea perfectă dacă sunteți un nou pilot RC. De la transmițătorul Spektrum DXS de 2,4 GHz îl puteți utiliza cu alte avioane Bind-N-Fly® (BNF) și BNF Basic după ce învățați să zburați Carbon Cub S 2, la bateria Smart LiPo 3S 2200mAh care oferă timp de zbor lung și încărcător inteligent S120 USB-C Smart care poate fi utilizat cu o varietate de surse de alimentare USB, nu trebuie să cumpărați sau să furnizați nimic în plus! O versiune de bază BNF este, de asemenea, disponibilă pentru piloții experimentați care doresc să folosească transmițătorul preferat Spektrum împreună cu bateriile și încărcătoarele pe care le-ar putea deține deja. Și pentru ambele versiuni, sistemul de alimentare puternic și eficient, fără perii, care include un ESC capabil de telemetrie, plus controlerul de zbor, receptorul și servo-urile, sunt toate instalate din fabrică în cadrul aeronavei EPO durabil, care se asamblează rapid și ușor, fără a fi nevoie de lipici sau speciale instrumente.

Această versiune Ready-To-Fly (RTF) include un controler / transmițător Spektrum DXS echipat cu tehnologie DSMX® 2.4GHz de vârf din industrie și tot ce trebuie să zburați, inclusiv baterii AA pentru transmițător, o baterie reîncărcabilă Spektrum Smart litiu polimer pentru avion și încărcător inteligent USB. Asta înseamnă că nu este nimic suplimentar de cumpărat sau furnizat, astfel încât să puteți zbura! Transmițătorul, bateria și încărcătorul incluse pot fi utilizate și cu alte avioane RC Bind-N-Fly® (BNF).

Versiunea RTF include o baterie Spektrum 3S 2200mAh Smart LiPo și un încărcător S120 USB-C Smart care poate fi utilizat cu o varietate de surse de alimentare USB. Pur și simplu conectați bateria la încărcător, iar tehnologia exclusivă Smart va determina și începe încărcarea la cel mai bun tarif pentru a încărca corect și în siguranță bateria în mod automat.

Design durabil

Construcția cu material EPO avansat oferă o aeronavă ușoară, dar durabilă, suficient de dură pentru a face față pedepsei zilnice de zbor fără a fi îndoită de formă. Și în cazul nefericit, deteriorați orice piesă sau componentă a cadrului aeronavei și nu le puteți repara, este disponibilă imediat o gamă completă de piese de schimb.

Asamblare ușoară

Carbon Cub S 2 ajunge în majoritate asamblat din fabrică cu sistemul de alimentare, servos plus controlerul de zbor și receptorul instalat. Tot ce trebuie să faceți este să terminați o asamblare finală rapidă și ușoară, fără a utiliza lipici sau instrumente speciale și veți fi gata să zburați în mai puțin timp decât este nevoie pentru a încărca o baterie!

Opțiuni versatile pentru echipamente

Iarbă groasă, cărări de pietriș, trasee de pământ; puteți zbura de pe aceste și multe alte suprafețe imposibil de manevrat pentru majoritatea modelelor de această dimensiune. Trenul de aterizare robust este echipat cu anvelope supradimensionate care absorb absorbția suprafețelor aspre și oferă o distanță excelentă de sprijin. Setul opțional de plutitoare (vândut separat) durează doar câteva minute pentru a fi instalat și toate componentele hardware necesare sunt incluse împreună cu aeronava și setul de plutitoare, astfel încât să puteți zbura din lacuri și iazuri.

Flapsuri opționale

Clapetele funcționale sunt o opțiune pentru o manipulare îmbunătățită a vitezei lente și decolări și aterizări chiar mai scurte. Această caracteristică necesită un transmițător de computer cu peste 7 canale plus un servo cu clapă și o extensie servo (vândute separat).

Senzor de asistență la aterizare opțional pentru aterizări mai fine

Senzorul de asistență la aterizare Spektrum (LAS) este ușor de instalat și asigură controlul automat al „flare-ului” pentru a ajuta piloții neexperimentați să „ungă” aterizările prin minimizarea sau eliminarea completă a săriturilor (funcționează pe multe / cele mai multe suprafețe și oferă performanțe optime atunci când zboară peste / aterizează în iarbă).

 

 • Timp de asamblare aproximativ : Nu este necesară asamblarea
 • Timp de zbor: aproximativ 5-7 minute
 • Banda de : 2,4 GHz
 • Baterie:  inclusă
 • Tip baterie: LiPo (3,7V per celulă)
 • CG (Centrul de Gravitate) 2.4 - 2.7 "(62 - 68mm) înapoi de la marginea anterioară a aripii măsurată la fuselaj
 • Canalele: 4
 • Incarcator: inclus
 • Nivel de finalizare: Ready-To-Fly
 • Clapete nr
 • Greutate de zbor: 251-2000g
 • Tipul de putere: electric
 • Tren de aterizare: Tren de aterizare fix cu roți față supradimensionate
 • Spumă materială
 • Radio minim necesar pe 4 canale: inclus
 • Control minim al vitezei: 30A
 • Dimensiune motor: 480, 960Kv
 • Tip motor: fără perii
 • Lungime produs: 864 mm
 • Dimensiune elice: 229 mm
 • Radio: inclus
 • Receptor: inclus
 • Baterie recomandată pentru motor: 3S 2200mAh LiPO
 • Nivel de calificare: Nivel 1
 • Controlul vitezei este inclus
 • Dimensiune filare: 41 mm
 • Gama emițătorului: completă
 • Culori schemă decupare: Galben și gri
 • Anvergură: 1295 mm

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun