Kingfisher 1400mm ARF

Kingfisher 1400mm ARF

Kingfisher 1400mm ARF

Producător:Pelikan
Cod produs:4ST18084-A
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 99800 Lei

Kingfisher este un planor de 1400 mm pentru antrenament continuu, realizat din EPO spumos durabil (poliolefină extrudată) pentru a zbura pe tot parcursul anului de pe uscat, apă și zăpadă. Aripa clasică înaltă a cabinei cu aripă montată pe montant oferă un șasiu duralural durabil, cu roți mari din spumă, un set de plutitoare cu apă și schiuri din plastic într-un singur set. Kitul include un suport pentru cameră FPV care poate simți lumea în viziunea pilotului așezat în cabină. Dimensiuni mari, aspect atractiv, detalii simulate, caracteristici de zbor plăcute - doar un model de agrement ideal pe tot parcursul anului pentru oricine care a stăpânit deja pilotarea modelelor școlare, cum ar fi Pioneer, Beta 1400, Alpha 1500, dar sub supravegherea unui experimentat pilot, poate fi al tău, precum și primul tău model ...
Fuzelajul modelului EPO al fuzelajului vine cu un motor alternativ al arborelui cotit C3536-850 echipat cu un controler 40A AC și servomotoare și cârmă. În fața fuselajului, compartimentul pentru baterii este ușor accesibil datorită capacului detașabil. Pentru Kingfisher, veți avea nevoie de celule LiPo 2200 mAh cu o capacitate de 25C.
Suprafețele cozii sunt EPO, coada verticală este fixată ferm de corp, orizontală este fixată de cuplaje rapide. Elicele cârmei și elevatoarelor sunt montate pe părțile laterale ale corpului cozii.

Aripa este, de asemenea, realizată din EPO spumant cu profil Clark-Y modificat, din două părți, cuplat de un ambreiaj tubular din carbon. La corp, cele două jumătăți sunt fixate prin intermediul unui cuplaj rapid. Eleronele și clapetele sunt controlate de două perechi de servo montate în aripă cu tije scurte de sârmă drepte. Înainte de a atașa tijele, vă recomandăm ca cârmele să se „deplaseze” în mod repetat cu o deviere prudentă în sus și, respectiv, în jos. stânga și dreapta.
Șasiul cu două roți este din duraluminiu, pintenul este cuplat cu un strat de zăpadă și poate fi schimbat cu ușurință în spatele unui timon de apă atunci când zboară cu flotoare. în zăpadă.
Plutitoarele sunt realizate din EPO spumant cu tije de sârmă, bloc de apă detașabil montat în locul pintenilor este cuplat cu cârma. Când rulați, decolați și aterizați pe apă, chiar apreciați!
Eleronele, clapele de flotabilitate, cârma (pinteni cuplați sau direcție pe apă), ascensorul și turația motorului sunt controlate.
Pentru a controla modelul, aveți nevoie de un set RC de cel puțin cinci canale, dar de cel puțin șapte canale, care să permită controlul și reglarea independente a servomotorelor de eleron și clapetă. În acest caz, puteți seta o diferențiere a devierilor aleronului; recomandăm 10-20% pentru început - adică devierea eleronului este puțin mai mică comparativ cu deplasarea ascendentă. Acest lucru va face mai ușoară controlul modelului, care va avea o tendință mai mică de a întoarce turul. Un efect similar poate fi obținut prin utilizarea amestecului de aleron-cârmă, le puteți combina pe amândouă - cu amestecul de aleron-cârmă „apucați” gradientul inițial, diferențierea îmbunătățește propria curbă de trecere.

Kingfisher este conceput pentru începători sau mai degrabă modelatori puțin avansați. Modelul din liniile aripii înalte sportive „asemănătoare unei cutii” vă va prezenta câteva dintre caracteristicile tipice pentru mașinile similare - vi se va cere să coordonați corect modelul cu cârma, eleronul și elevatorul. Această experiență „așa cum găsești” cel târziu după ce începi să zbori cu primul tău model acrobatic sau (semi) machete de orice fel. Mă bucur să mă obișnuiesc cu faptul că nu sunt obișnuiți pentru a decora emițătoarele, ci să le folosim în modul corect și la momentul potrivit. Este crud cu noi, dar vei fi recunoscător mai târziu. Domeniul său este, bineînțeles, un zbor ușor care vă oferă dvs. și colegilor dvs. de la aeroport o mulțime de timp pentru a vă bucura de forme elegante, dar după o mică „lansare” gestionează în mod fiabil buclele, răsucirile și perdelele. „Doar un munte sportiv hovercraft, cum ar trebui să fie!
Setul ARF include: un model finit cu un motor alternativ, o elice cu două palete, un regulator de viteză și șase servomotoare, un set de șasiuri pe roți, un set de flotoare cu suporturi, un set de schiuri, un set de accesorii mici și instrucțiuni.
Echipament de acționare și RC:
Motor
* C3536-KV850
Regulator
* AC 40A
Elice
* 11x7 "
Acumulator
RAY G4 11,1 V 2200 mAh
Servo-uri
* 6x micro
Set RC
min. 5 canale
*) Componenta setului ARF
"

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun