SLING mini RTF

SLING mini RTF

SLING mini RTF

Producător:Pelikan
Cod produs:4ST141511
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 380 Lei

Cu SLING mini, oricine poate zbura - și aproape peste tot! Cu un mic zmeu RC realizat din materiale plastice spumante durabile și compozite de carbon, puteți merge acasă pentru oameni umili, precum și într-o călătorie în regiuni străine. Puteți încărca rapid bateria receptorului direct de la transmițător, astfel încât să puteți zbura corespunzător fără a transporta cu voi tone de baterii și încărcătoare. Iar pornirea discului te va obliga să „balansezi scheletul”!

SLING mini are o parte frontală a fuselajului cu o cabină detașabilă formată dintr-o matriță din plastic, în care este ancorată grinda de carbon a suprafețelor cozii. Receptorul conține o baterie LiPo 1S și o placă de recepție cu două servome de 1 g de cârmă și lift. Cârmele controlează tijele de sârmă ghidate în interiorul fasciculului din spate.

Panoul este realizat din polistiren durabil din microspumă cu o grindă principală din carbon și armături din plastic ale arcurilor de capăt, fiecare prevăzut cu trei găuri pentru introducerea unui știft de carbon pentru pornirea discului. Modelul poate fi la fel de ușor „aruncat” de către dreapta și stânga; Prin deplasarea poziției știftului față de centrul de greutate, puteți optimiza comportamentul de pornire al modelului în ceea ce privește forța vântului și oscilația dvs. Aripa este atașată la fuzelaj cu două șuruburi din poliamidă, astfel încât întregul model poate fi pliat într-un volum relativ mic pentru o călătorie pentru o călătorie sau o vacanță.

Suprafețele cozii sunt, de asemenea, confecționate din polistiren cu microspumă.

Pentru a controla modelul, este furnizat un transmițător RC cu patru canale Cadet 4 lite 2,4 GHz, care permite, dacă este necesar, să schimbe sensul deflexiunilor servo în canalele 1,2 și 4, să activeze mixurile pentru suprafețele cozii fluturilor sau auto-aripi și să schimbe dimensiunea deflexiunilor („duble deflexiuni, D / R “). Datorită acestui fapt, puteți avea controlul modelului „mai bine” - cu abateri mai mici pentru piloții începători sau „mai ascuțiți” - cu abateri mai mari pentru piloții experimentați. Și dacă veți zbura complet SLING mini în viitor, veți putea folosi transmițătorul și echipamentul RC de la bord pentru un alt „model” mic. Veți avea nevoie de patru baterii alcaline AA (nu sunt furnizate) pentru a alimenta emițătorul. Glisând comutatorul MODE I / II de pe panoul frontal al transmițătorului, puteți comuta cu ușurință funcțiile comenzilor încrucișate fără a fi nevoie să deschideți cutia transmițătorului.

Receptorul este alimentat de o baterie LiPo miniaturală cu o singură celulă de 3,7 V 35 mAh. Pentru a-l încărca, utilizați mufa de încărcare situată sub capacul din spatele transmițătorului; progresul încărcării (durează aproximativ 20 de minute) este indicat de LED-ul de pe partea din față a transmițătorului. Puteți încărca bateriile receptorului cu transmițătorul oprit și pornit - astfel încât să puteți încărca o baterie în timp ce zburați alta.

Puteți lansa SLING mini cu o aruncare clasică, dar adevărata distracție începe cu utilizarea unei aruncări pe disc, care este folosită astăzi pentru a porni aparatele de competiție RC pentru adulți. Manualul include un mini benzi desenate - o descriere a imaginii defazate a aruncării corecte a discului. Deci, nu trebuie să vă faceți griji că nu stăpâniți tehnica potrivită pentru a arunca SLING mini într-adevăr!

Setul RTR conține: un mini model SLING finit, un transmițător Cadet 4 lite de 2,4 GHz, o baterie receptor LiPo și instrucțiuni.
Interval [mm] 640
Lungime [mm] 550
Zona aripii [dm2] 5.7
Funcții controlate S, V
Complexitatea construcției S0
Dificultate de pilotare P1

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun