Radiocomanda RADIOLINK T8FB + RECEPTOR R8EF

Radiocomanda RADIOLINK T8FB + RECEPTOR R8EF

Radiocomanda RADIOLINK T8FB + RECEPTOR R8EF

Producător:Pelikan
Cod produs:1RL0030
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 288 Lei

T8FB este un transmițător cu opt canale pentru modelatorii de agrement pe care îi puteți folosi ca un „clasic” clasic cu opt canale cu butoane încrucișate, două comutatoare și două butoane și comutatoare de deflexie pentru canalele 1-4. Când este conectat la un computer cu un program de utilitate sau o aplicație de pe un smartphone Android, acesta se transformă într-un emițător inteligent de computer care vă permite să configurați funcții de bază, cum ar fi dimensiunea și simțul devierii, amestecuri de aripi zburătoare și cozi de fluturi și chiar are două mixuri programabile liber. Acest lucru permite controlul unei game largi de modele - modele acrobatică cu motor, planoare, multicoptere, mașini și alte echipamente la sol și nave. Dispune de un dulap practic care se potrivește perfect cu mâna ta cu aspectul clasic, dovedit ergonomic al controalelor de-a lungul anilor.

Controale: Controale de precizie cu forță de arc de neutralizare reglabilă și posibilitatea deplasării axei de gaz blocate la stânga sau la dreapta sunt utilizate pentru a controla funcțiile principale. Drept urmare, puteți selecta liber modurile de operare ale 1-4 butoane. Marcajele digitale au semnalizare sonoră a pasului și a poziției centrale. Sunt localizate ușor excentrice și sunt ușor accesibile. Canalele suplimentare pot controla cele două butoane din partea superioară a transmițătorului și două întrerupătoare (una cu trei poziții și una cu două poziții) pot servi ca comutatoare de canal sau pentru a porni / opri funcțiile programului (după setarea pe un computer sau smartphone). Comenzile sunt atribuibile (pe un computer sau smartphone).
Sursa de alimentare a emițătorului: T8FB vă permite să utilizați întreaga sursă de alimentare: 4 baterii alcaline introduse în suportul furnizat cu transmițătorul; Când transmițătorul este conectat la un PC sau smartphone, este afișată tensiunea bateriei, iar pragul de alarmă de joasă tensiune este reglabil. Vă recomandăm seturile de celule cu descărcare de sine cu descărcare redusă de 4,8 V NIMH (Eneloop, RayLong), făcute pe măsură de emițătoare și dotate cu un robinet pentru încărcare.

Sistem de transmisie: T8FB utilizează transmisia FHSS care sări cu frecvență pentru o imunitate mare, fiabilitate și imunitate. Nu permite transmiterea telemetriei.

Software: Când sunteți conectat la un PC sau smartphone, veți obține o gamă largă de setări ale transmițătorului. Puteți prelua setările existente de la transmițător, le puteți modifica în funcție de necesități și le puteți reîncărca în emițător, le puteți salva pe memoria PC-ului sau smartphone-ul sau puteți încărca setările stocate acolo în emițător. Utilitatea sau aplicația are patru meniuri:

Monitor SERVO pentru afișarea mișcărilor servo pe toate canalele,
    Meniu de bază pentru a seta simțul și dimensiunea devierii (pentru ambele direcții independent de centru), subtrimări, devieri de siguranță în caz de urgență și viteză servo
    Meniu AVANȚAT pentru ajustarea dublă a prejudecății, funcția ATITUDENIE (comutator modul drone până la 6 poziții), mixuri pentru cozi fluture și aripi zburătoare,
    Meniul SISTEM pentru alocarea comenzilor de canale 5-8, selectarea modului comenzilor încrucișate 1-4, setarea nivelului pragului pentru semnalizarea de joasă tensiune a bateriei emițătorului și a două mixere programabile liber.

Priza micro USB (situată în partea de jos a transmițătorului) este utilizată pentru actualizarea firmware-ului și programarea emițătorului folosind un computer sau o aplicație pe un smartphone Android.

Priza profesor-student este utilizată pentru controlul modelelor printr-un sistem de control dual, cu două emițătoare Radiolink conectate de un cablu profesor-student; T8FB poate servi ca transmițător al studenților. Pe lângă cablul clasic (1RL0058), este posibilă utilizarea unei conexiuni fără fir folosind un receptor cu ieșire PPM conectat printr-un adaptor special (1RL0056) la priza profesor-elev a transmițătorului; receptorul este asociat cu emițătorul student.

Curea: T8FB poate fi atârnat în jurul gâtului pe balama centrală cu cureaua (vândută separat).

Receptoare compatibile - netemetrice, interval comun: R8EF, R8FM Mini

Setul include:

    Emitator T8FB
    Receptor R8EF cu 8 canale
    Cablu USB
    Instrucțiuni de exploatare

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun