Termene si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea HELI.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Produsele si Ofertele Speciale
Nu garantam disponibilitatea pe  stoc a nici unui produs existent in site, dar veti fi instiintati de termenul maxim de livrare care nu va depasi in niciun caz o luna calendaristica,daca produsul mai este fabricat
sau in stoc importator.

Confirmarea comenzii
Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii aceasta urmeaza a fi procesata in vederea confirmarii/infirmarii si eventual stabilirii detaliilor de livrare. In cazul in care, preturile sau alte delatii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in scris mail/telefonic in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta daca produsul nu s-a livrat inca.