Red Dragon Fly ARF

Red Dragon Fly ARF

Red Dragon Fly ARF

Producător:Pelikan
Cod produs:4st19038-A
Disponibilitate:15 zile de la comanda
Preţ: 50000 Lei

Red Dragonfly este cea mai bună alegere pentru piloții începători!
Modelul are putere suficientă, stabilitate excelentă și caracteristici de zbor deosebit de excelente este ideal pentru oricine dorește să învețe să zboare modele rc.
Noul nostru model cu un design unic este conceput astfel încât construcția sa și funcționarea ulterioară să fie cât mai simple.
Performanța suficientă a modelului, vechiul motor de curent alternativ 2805-KV2840, care, împreună cu modelul de controler de curent alternativ, oferă suficientă putere pentru ca acel model să fie usor decolat de la sol și, de asemenea, are suficientă putere pentru efectuarea acrobațiilor de bază.
Buclele, rulările și zborul inversat nu sunt vreo problema pentru aceast model.
Cu toate acestea, modelul este excelent pentru stabilitatea sa.
Modelul este fabricat dintr-un material extrem de durabil, care rezista foarte mult. Dar nimic nu trebuie să exagereze și chiar și așa modelului nostru ii se pot deteriora unele părți. Modelul este ușor de fixat cu epoxidem de 5 minute. Modelul vine aproape în întregime construit pentru a fi lansat în doar câteva minute. Pentru a conduce modelul, veți avea nevoie de o baterie LiPo de 7,4 V cu o capacitate de 1300 mAh și minim Transmițător cu 4 canale.

 

Conținutul kitului:
-model aproape construit Red Dragonfly
-motor AC 2805-KV2840
-controler fără perii 12A
-4x servo 9g.

Dimensiune [mm] 900
Lungime [mm] 810
Greutate [g] 520
Intensitatea clădirii S0
Dificultate de pilotare P0

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău           Bun